• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

Juventus vs Olympique Lyonnais

Informatie over voetbaltickets voor Juventus vs Olympique Lyonnais

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Juventus vs Olympique Lyonnais koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een secundaire ticketmakelaar (ticket broker), gespecialiseerd in uitverkochte en moeilijk te krijgen voetbaltickets. Football Ticket Net is niet verbonden aan, werkt niet met en is op geen enkele andere wijze gelieerd met een officiële organisator, team, stadion of boekingskantoor. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Juventus

VS

Juventus vs Bologna

Italian Serie A Allianz Stadium, Turin, Italy
24/01/21 Sun 12:30

VS

UC Sampdoria vs Juventus

Italian Serie A Stadio Luigi Ferraris, Genoa, Italy
30/01/21 Sat 18:00
Not On Sale

VS

Juventus vs AS Roma

Italian Serie A Allianz Stadium, Turin, Italy
06/02/21 Sat 18:00

VS

SSC Napoli vs Juventus

Italian Serie A Stadio San Paolo, Naples, Italy
13/02/21 Sat 18:00
Not On Sale

VS

FC Porto vs Juventus

Champions League Round of 16 1st Leg Estadio do Dragao, Porto, Portugal
17/02/21 Wed 20:00
Not On Sale

Alle Juventus-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Olympique Lyonnais

VS

AS Saint-Etienne vs Olympique Lyonnais

French Ligue 1 Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Etienne, France
24/01/21 Sun 21:00
Not On Sale

VS

Olympique Lyonnais vs Bordeaux

French Ligue 1 Groupama Stadium, Lyon, France
29/01/21 Fri 21:00

VS

Dijon FCO vs Olympique Lyonnais

French Ligue 1 Stade Gaston Gerard, Dijon, France
03/02/21 Wed 21:00
Not On Sale

VS

Olympique Lyonnais vs RC Strasbourg

French Ligue 1 Groupama Stadium, Lyon, France
06/02/21 Sat 19:00

VS

Olympique Lyonnais vs Montpellier HSC

French Ligue 1 Groupama Stadium, Lyon, France
14/02/21 Sun 15:00

Alle Olympique Lyonnais-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail