• Advanced

  Zoek je tickets

  -

Football Ticket Net is the worlds leading football secondary ticket marketplace. Ticket prices may be above or below the original face value.

COVID-19 - Click Here for updates about your order

Leicester City vs Aston Villa

Prijscategorie
£
£
£
FootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetFootballTicketNetKing Power StadiumG1G2H1J1J2J3K1L1SK4SK3SK2SK1FOSSE CLUBFOSSE CLUBPREMIUMA1A2B1B2B3C1C2N1PP1P2P3VISITORSEAST STANDWEST STANDNORTH STANDSOUTH STAND
Categorie
Enkele/dubbele plaatsen
Quantity
Prijs
Categorie
Info
Quantity
Prijs
Best Available Singles : Any Single Available Ticket.
£209.00
Best Available Singles : Any Single Available Ticket.
£209.00
Best Available Pairs : Any Available Pairs Tickets.
£222.00
Best Available Pairs : Any Available Pairs Tickets.
£222.00
Category 2 : Short Side (Behind The Goal) Tickets.
£258.00
Category 2 : Short Side (Behind The Goal) Tickets.
£258.00
Away Section : Tickets In the Away/Visitor Team Fans Section.
Uitverkocht
Away Section : Tickets In the Away/Visitor Team Fans Section.
Uitverkocht
Category 1 : Long Side Tickets.
£306.00
Category 1 : Long Side Tickets.
£306.00
King Power Stadium VIP Hospitality Packages : Any Available Corporate Executive / VIP Hospitality Package.
£560.00
King Power Stadium VIP Hospitality Packages : Any Available Corporate Executive / VIP Hospitality Package.
£560.00

Informatie over voetbaltickets voor Leicester City vs Aston Villa

Opmerkingen die je moet hebben gelezen en begrepen voordat je tickets voor Leicester City vs Aston Villa koopt:
 

 • De datum en tijd van wedstrijden kunnen kunnen worden gewijzigd. Deze veranderingen worden niet door Football Ticket Net doorgevoerd, maar door de officiële organisator. Je wordt geadviseerd om de datum en tijd af en toe te controleren en voorzieningen te treffen om de wedstrijd op de nieuwe datum en tijd bij te wonen. We bieden helaas geen terugbetalingen voor wedstrijden waarvan de datum of tijd is gewijzigd; de gekochte tickets zijn geldig voor de nieuwe datum en tijd.

 

 • De categorieën die Football Ticket Net gebruikt, komen niet altijd overeen met de categorieën die de officiële organisator van de wedstrijd gebruikt. Het exacte blok, rij- en stoelnummer is niet vooraf bekend. Tenzij tickets als enkele plaatsen zijn gekocht, worden tickets in paren (twee plaatsen naast elkaar) gegarandeerd. Als je aansluitende plaatsen voor meerdere personen wilt kopen, neem dan contact met ons op, wij doen ons best om je verzoek to goed mogelijk af te handelen.

 

 • Football Ticket Net is een secundaire ticketmakelaar (ticket broker), gespecialiseerd in uitverkochte en moeilijk te krijgen voetbaltickets. Football Ticket Net is niet verbonden aan, werkt niet met en is op geen enkele andere wijze gelieerd met een officiële organisator, team, stadion of boekingskantoor. De meeste van onze tickets worden boven de nominale waarde verkocht. De prijzen worden bepaald op basis van de vraag en hoe moeilijk ze zijn te krijgen. Om deze reden wijkt de prijs die je op je ticket ziet af van onze prijs.

 

 • Alle betaalde orders zijn definitief en gegarandeerd. Annuleringen zijn helaas niet mogelijk. Zodra je order is goedgekeurd, bevestigen we je tickets onmiddellijk bij onze leveranciers of verkopers.

 • Football Ticket Net garandeert je tickets op een veilige en beveiligde methode en op tijd voor de wedstrijd te bezorgen. We verzenden je tickets zo snel mogelijk, gewoonlijk 3 tot 7 dagen voor de wedstrijd, en in de meeste gevallen worden ze 1 tot 2 dagen voor de wedstrijd bij de klant bezorgd. In zeldzame gevallen worden ze echter op de ochtend van de wedstrijd bezorgd.
  Je kunt ervan op aan dat we de tickets altijd op tijd bezorgen en dat je ze in handen hebt voordat de wedstrijd begint. Tickets worden via een van de volgende methoden (afhankelijk van de wedstrijd) bezorgd: aangetekende post, afgifte bij hotelreceptie of conciërge, afhaalpunten (een ontmoetingsplaats die van tevoren is afgesproken met onze leverancier of verkoper) of een e-ticket (verzonden per e-mail).

 • Football Ticket Net raadt je aan om in eerste instantie te proberen je tickets via de officiële site van de organisator te kopen. Als er geen tickets meer verkrijgbaar zijn (uitverkocht) of er alleen nog tickets voor leden zijn te krijgen (moeilijk verkrijgbaar), is Football Ticket Net je beste kans om veilig en beveiligd tickets te bemachtigen.

Meer wedstrijden van Leicester City

VS

Leicester City vs Burnley

Premier League King Power Stadium, Leicester, United Kingdom
25/09/21 Sat 15:00

VS

Legia Warsaw vs Leicester City

Europa League Group C Polish Army Stadium, Warsaw, Poland
30/09/21 Thu 18:45

VS

Crystal Palace vs Leicester City

Premier League Selhurst Park, London, United Kingdom
03/10/21 Sun 14:00

VS

Leicester City vs Manchester United

Premier League King Power Stadium, Leicester, United Kingdom
16/10/21 Sat 15:00

VS

Spartak Moscow vs Leicester City

Europa League Group C Otkritie Arena, Moscow, Russia
20/10/21 Wed 18:30

Alle Leicester City-wedstrijden weergeven

Meer wedstrijden van Aston Villa

VS

Tottenham Hotspur vs Aston Villa

Premier League Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom
03/10/21 Sun 14:00

VS

Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers

Premier League Villa Park, Birmingham, United Kingdom
16/10/21 Sat 15:00

VS

Arsenal vs Aston Villa

Premier League Emirates Stadium, London, United Kingdom
22/10/21 Fri 20:00

VS

Aston Villa vs West Ham United

Premier League Villa Park, Birmingham, United Kingdom
31/10/21 Sun 16:30

VS

Southampton vs Aston Villa

Premier League St Mary Stadium, Southampton, United Kingdom
05/11/21 Fri 20:00

Alle Aston Villa-wedstrijden weergeven

Bel me terug
Wij zullen je gratis bellen

Je aanvraag is verzonden.

Close Popup

Klantenservice/openingstijden

Monday - Thursday: 8AM - 5PM (GMT)
Friday: 8AM-3PM (GMT)
Saturday - Sunday: 9AM - 2PM (GMT)

Contact opnemen via e-mail